Escape tour/room voor Jonge Mantelzorgers

Doe mee met de escapetour of de escaperoom!
Ben je ouder dan 12 jaar? Op 27 augustus verzamelen we om 17.00 uur op de Beestenmarkt en doen we een Escapetour door Leiden.
Ben je tussen de 6 en 12 jaar? Op 28 augustus kun je van 14.00-16.00 uur de Escaperoom in de Bubbeljungle doen! Geef je op via Contact
Zie de flyers hieronder voor alle informatie.

Recharge Lounge 2024

We hebben de recharge lounge vernieuwd! Met een vaste locatie en een vast maandelijks moment, hebben we meer ruimte om leuke dingen te doen en lekkere dingen te eten. Kom je ook langs?

Terugblik week van de jonge mantelzorger

We zijn inmiddels alweer een paar weken voorbij de week van de jonge mantelzorger. Graag blikken we terug op de activiteiten voor jongeren en beroepskrachten die we hebben georganiseerd.

We begonnen de week, eigenlijk ietsje te vroeg, met een potje glowgolfen met een groep jongeren. Een paar dagen later deden we het nog eens over met de kids tot 12 jaar jaar. Een week later was er een inspiratiebijeenkomst voor beroepskrachten over levensvaardigheden. Al met al kijken we terug op 3 fijne en succesvolle momenten waarin we jongeren hebben kunnen zien en horen, maar ook beroepskrachten hebben kunnen informeren. Hieronder een kleine sfeerimpressie.

LET OP: aangepaste datum Recharge Lounge van april

Graag laten we jullie weten dat de Recharge Lounge van april niet de laatste, maar de een na laatste donderdag van de maand plaatsvindt. De laatste donderdag is namelijk 27 april: koningsdag. We kunnen ons voorstellen dat jullie dan al andere leuke plannen hebben. Daarom is de Recharge Lounge deze maand al op 20 april in Huis van de Buurt Matilo. Zien we je dan en daar?

Het verhaal van Tishawna

Op de bijeenkomst voor beroepskrachten van 31 mei heeft onder andere Tishawna haar aangrijpende verhaal als jonge mantelzorger aan ons verteld. Anne de Vries van het Leidsch Dagblad heeft hier een prachtig artikel over geschreven. Lees het hele verhaal hier.

Het eerste Ik Zorg Voor Café

Gister, 4 juni, was het allereerste regionale Ik Zorg Voor Café. We hadden een gezellige middag, waarin we elkaar beter leerden kennen en leuke spelletjes hebben gedaan.

Ben jij een jonge mantelzorger of ben je geïnteresseerd in het onderwerp? Kom dan ook een keertje langs! Je mag je vrienden ook meenemen! Kijk hier voor meer informatie.